WERKWIJZE

WERKWIJZE


1ste Consultatie:


Tijdens de eerste consultatie hebben we de tijd om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken waar je doelen liggen en waar je ergens vastloopt. Je vertrekt meteen na het eerste gesprek al met een actieplan en concrete tips. Daags nadien ontvang je een samenvatting van ons gesprek via mail met voorstel tot voedingsschema.


Duur: 50min.2de Consultatie:


In de 2de consultatie bespreken we de afgelopen periode. Wat ging er goed?  En wat vraagt nog extra aandacht? En hoe krijg je dit allemaal verwezenlijkt? Daar waar nodig wordt het voedingsschema aangepast.


Duur: 50min.Vervolgconsultaties:


Tijdens de vervolgconsultaties wordt een antwoord geboden op courante vragen en worden lichaamsmetingen opnieuw uitgevoerd.

De gemaakte evolutie wordt besproken en het actieplan wordt gefinetuned.


Keuze uit:


  • Lang consult: Dit wordt aangeraden indien er langer dan 3 weken tussen de consultaties zit. Zo is er voldoende tijd om alle vragen aan bod te laten komen een een diepgaand gesprek te voeren. Duur: 50min.


  • Kort consult: Speel je liever kort op de bal? En bouw je liever frequenter een controlemoment in? Dit kan ook zeker.  Indien er niet meer dan 3 weken tussen 2 opeenvolgende consultaties zit, volstaat een kort consult om de gemaakte vorderingen te bespreken. Duur: 30min.Je bepaalt zelf de fequentie van de voedingsconsultaties. Afhankelijk van je doel en de nood aan begeleiding worden consultaties wekelijks of om de 2, 3, 4 weken of langer ingepland.


Update: Consultaties via Skype of Zoom zijn sinds kort eveneens mogelijk.


© Copyright. All Rights Reserved.